mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

III Torneig de Pàdel NOBADIS
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

raquetas-o-palas-de-padel1

Información

III Torneig de Pàdel NO BADIS

CampusEsport organitza el III Torneig de Pàdel CampusEsport – No Badis a les renovades pistes de la UIB, amb premis sorprenents, molt bons preus, sopars i sorteigs per a tots els participants.

Dates: els dies 23, 24 i 30 de juny i 1 de juliol.

padel_nobadis

Inscripció: a la recepció de les instal•lacions esportives fins al 18 de juny.

Ja està aquí la tercera edició del Torneig de Pàdel NOBADIS. A partir del 23 de juny, i durant dos caps de setmana, re-estrenem les pistes de CampusEsport, a la Universitat, amb un torneig de pàdel que ja es va celebrar en 2008 i 2009, i que es divideix en cinc categories: tres masculines, una femenina i una mixta.

Importants premis, actualització online dels resultats, i una carpa per al seguiment de les partides són només algunes de les coses que fan del III Torneig de pàdel NOBADIS un torneig diferent.

Gràcies a Toshiba, que patrocinarà la pista central, el primer premi serà en totes les categories un NetBook per a cada membre de la parella. A més, comptam també amb sopars, nits d’hotel, i abonaments a CampusEsport, de manera que obtinguin el seu premi les quatre primeres parelles de cada categoria.

Amic Hotels ens regala una nit d’hotel als dos membres de cada parella classificada en segon lloc més els seus respectius acompanyants.IO Music Club convidarà als tercers classificats a un sopar per a dues persones per cada membre de la parella. I CampusEsport obsequiarà a les parelles classificades amb passades semestrals a les instal·lacions esportives de la UIB.

A més, tindrem ràdio en directe: gràcies al patrocini d’Última Hora ABC Radio, el programa de Diego Regirada emetrà des de la Universitat balear el dissabte 30 de juny entre les 12.00 i les 14.00 hores.


A tots els inscrits se’ls convidarà al sopar bufet que organitzem, conjuntament amb el Io Music Club, divendres que ve 22 de juny a les 22.00 hores.

El III Torneig de pàdel NOBADIS se celebrarà els caps de setmana del 23 i 24 de juny, i 30 de juny-01 de juliol. La inscripció costa només 25 euros per parella, i dóna dret a participar en el sopar que celebrarem en el Io Lounge. A més, els inscrits s’asseguren disputar un mínim de dues partides.

La inscripció es durà a terme a la recepció de les instal·lacions esportives a partir del 30 de maig fins al 18 de juny en l’horari següent:
De dilluns a divendres de 7.30 a 22 hores.
Els dissabtes, diumenges i festius de 9 a 20 hores.

Una gran oportunitat per gaudir de l’esport amb els amics…
Anima’t!

Comentarios (0 Comentarios)

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter