mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Lugares de interés

Auditori d´Alcudia
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Auditori d´Alcudia

Programación Abril-Mayo-Junio

Información Auditori d´Alcudia

L’Auditori d’Alcúdia és una de les obres d’arquitectura més rellevants d’aquest nou segle que comença i és així per molts de motius artístics, culturals i també sentimentals.

Concebut com a un equipament de primer ordre l’Auditori d’Alcúdia cobreix la mancança d’infraestructures culturals i turístiques de caràcter públic existents fins ara a la zona d’Alcúdia i nord de Mallorca.

Amb el seu nou Auditori , Alcúdia es converteix en una ciutat idònia per a congressos i activitats formatives per a empreses; aquest equipament pot contribuir a la desestacionalització i així atreure un altre tipus de turisme en temporada mitjana i baixa.

L’edifici parteix de la simplicitat de formes i puresa de materials (vidre, formigó, fusta, acer inoxidable…), i és un exponent de l’arquitectura contemporània. La seva silueta confronta amb la imatge imponent de la ciutat medieval que és projecta en la seva façana principal.

Amb l’Auditori d’Alcúdia es veuen complertes les reivindicacions de molts de sectors de la societat que reclamaven per a Alcúdia un equipament cultural d’aquestes característiques. Alcúdia s’obri al món de l’art, de la cultura, de la música, del teatre, en un nou segle on la comunicació global serà essencial, sense oblidar en cap moment la formació integral de les persones.

Comentarios (0 Comentarios)

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter