mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

Té a tres – “Carton”
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

cartoncompo

Información

Té a tres – “Carton”

En el desè aniversari de la nostra creació, ens complau anunciar que la companyia teatral Té a tres ha estat convidada a realitzar, el proper 5 de desembre, l’estrena mundial del nostre nou espectacle “Carton” al Kosmos Theater de Viena (Àustria), dins el Festival Internacional de Clown de Dones “Clownin 2012″ (www.clownin.at).

“Carton” és un espectacle de clown teatral sense paraules que aborda, en clau còmica, el drama de l’explotació laboral en les fàbriques de tot el món per a satisfer les demandes de la globalització consumista actual.

Més informació artística sobre l’espectacle:

http://teatres.org/bloc/?page_id=1008

La companyia vol agrair especialment el suport econòmic al transport de l’Institut Ramon Llull i també la col•laboració en infrastructures de l’Ajuntament de Calvià.

te_a_tres_carton

––––––––––––

En el décimo aniversario de nuestra creación, nos complace anunciar que la compañía teatral Té a tres ha sido invitada a realizar, el próximo 5 de diciembre, el estreno mundial de nuestro nuevo espectáculo “Carton” en el Kosmos Theater de Viena (Austria), dentro del Festival Internacional de Clown de Mujeres “Clownin 2012″ (www.clownin.at).
“Carton” es un espectáculo de clown teatral sin palabras que aborda, en clave cómica, el drama de la explotación laboral en las fábricas de todo el mundo, para satisfacer las demandas de la globalización consumista actual.

Más información artística sobre el espectáculo:

http://teatres.org/bloc/?page_id=1008&lang=ES

La compañía quiere agradecer especialmente el soporte económico al transporte del Institut Ramon Llull y también la colaboración en infraestructuras del Ajuntament de Calvià.

––––––––––––

In our creation tenth anniversary, We are pleased to announce that Té a tres theater company has been invited to performe, next December 5th, the world premiere of our new show “Carton” at the Kosmos Theater, in Vienna (Austria), in “Clownin 2012″ International Clown Women’s Festival (www.clownin.at).
“Carton” is a theater clown show without words that raises, in a comical view, the drama of the labour explotaition in the industries all over the world, to satisfy the current consumer globalization’s demands.

More artistic information about the show:

http://teatres.org/bloc/?page_id=1008&lang=en

The company wants to thanks Institut Ramon Llull for its financial support, for transport, and Calvià’s Council for its infrastructure support, as well.

_______________________

Té a tres

Aina Moreno / Juan Muñoz

http://www.teatres.org

info@teatres.org

C/ Germans de la Caritat, 17.
Costitx 07144 – Mallorca
Tf. 971 876113

Comentarios (0 Comentarios)

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter