mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

Programa de 360º de cultura en Alcúdia
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

alcudia

Información

Programa de 360º de cultura en Alcúdia

De divendres 26 d’abril a les 19 hores fins a les 3 de la matinada de dia 27.

Presentats els actes programats en motiu de la segona edició dels 360º de cultura, organitzats des de la regidoria de cultura de l’ajuntament d’Alcúdia. La regidora responsable Àngela Amer, i la tècnica de cultura Carme Suárez han presentaren tots els actes prevists per espai de més de 8 hores d’activitats simultànies de tot tipus, culturals, artístiques, musicals, lúdiques, gastronòmiques amb més de 50 propostes que aniran transcorrent al llarg de l’horabaixa, nit i matinada.
Segons expressà la regidora Àngela Amer, les activitats tenen lloc de manera simultània, per tenir un ample ventall d’activitats, adreçat a diferents públics. Les camisetes de la segona edició tendran un destí solidari per “Un llaç en moviment”.
La regidora Amer recalcà, que la idea de realitzar aquesta activitat de 360 º de cultura va ser per dinamitzar Alcúdia, fora de temporada turística, combinant l’activitat cultural, amb la proposta de tapes en la qual hi participen els diversos establiments de bars i restaurants del municipi, creant aquest “cercle” dels 360 º de cultura, d’aquí el nom de la proposta.


Comentarios (0 Comentarios)

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter