mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

Fira Sant Francesc – Muro
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

2850751638_fd6c56d78d_b

Información

Fira Sant Francesc – Muro

El primer diumenge després de Pasqua, arriba la FIRA DE SANT FRANCESC, una fira dedicada a l’agricultura, l’artesania i la ramaderia.

5-6-7 abril 2013

Des de finals del segle XVIII els voltants del convent dels Mínims s’omplen aquests dies de festa i bulla. Altre temps, les fires permetien sortir de la rutina diària de la feina i,al mateix temps, els pagesos aprofitaven per comprar productes que normalment no tenien a l’abast. Avui les coses han canviat ferm i les fires com aquesta nostra de Muro, han de cercar, mantenint la tradició, noves i variades ofertes. Des de fa uns anys, el claustre del Convent s’ha convertit en l’epicentre expositiu d’un ample ventall de productes i mostres d’artesania.

PROGRAMA 2013


La festa de Sant Francesquet també és coneguda com la festa de Sant Isidre el Llaurador,patró dels conreadors; el Sant és portat pels socis de la Cooperativa Agricola Murera i sortint en processó des del Convent i pujant pel carrer de Joan Carles I, fins arribar a l’Esglèsia de Sant Joan Baptista, on el Sant seguit de nombrosa gent vestida de pagesa, amb els xeremiers i els gegants de Muro, fan les ofrenes demanant que els conreus siguin pròspers.
Després de Missa, la festa continua amb una torrada per a tothom.

CALENDARIO FIRES MALLORCA

FOTOS AÑOS ANTERIORES

Comentarios (3 Comentarios)

  • anonimo 09.04.2012 a las 6:55 pm

    hola

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter