mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

Fira del Caragol Sant Jordi 2012 – Mallorca
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

DSC_0291

Información

Fira del Caragol Sant Jordi 2012 – Mallorca

Feria gastronómica, artesanal y agrícola.
Como cada año en Sant Jordi se celebra esta feria, gastronòmica, artesanal y agrícola , cuyo motivo central son los caracoles.

Fotos de la feria años anteriores .

Fira-del-Caragol

Fira-del-Caragol


Fira-del-Caragol

Fira-del-Caragol

Fira-del-Caragol

Fira-del-Caragol

Fotos del Pla de Sant Jordi .

Pla-de-Sant-Jordi

Pla-de-Sant-Jordi

Pla-de-Sant-Jordi

Pla-de-Sant-Jordi

Pla-de-Sant-Jordi

Comentarios (13 Comentarios)

 • Manu 08.05.2011 a las 12:34 pm

  molt bona fira,jo sonc de sant jordi i vos puc recomenar anari a degustar es caragols que d’asegur estan bonisims.

 • XISCA 10.05.2011 a las 6:53 am

  JO NO SÓC D’AQUEST POBLE, PERO TROB QUE ES TENDRIA QUE FER MÉS PUBLICITAT I QUE HI TENDRIA QUE HAVER MÉS EVENTS. TROB QUE ES UN “POBLE MORT”. ELS BARS TENDRIEN QUE TENIR MÉS AMBIENT PER CONVIDARS AL JOVENT I NO JOVENT DE FORA DES POBLE, A VISITAR-LO.

  EXEMPLE: SANTA MARIA ÉS UN POBLE “COSMOPOLITA”.
  SANT JORDI TENDRIA QUE PRENDRE EXEMPLE

 • JERONIMO MAS 16.05.2011 a las 5:57 am

  estic d’acord

 • Paqui Pastor 16.05.2011 a las 7:41 am

  Vull contestar les a na Xisca que si Sant Jordi fos realment un poble amb el seu ajuntament, és possile que la gent estaría més disposada i animada a participar.Tot i així crec que se fa un gran esforç per part de molta gent per que les coses surtin així de bé.Enhorabona ALS SANTJORDIERS!!!

 • Margalida 02.04.2012 a las 3:06 pm

  Sant Jordi no es un poble mort o sigui que no es un poble fantasma NO. Ara reformen s`isglesi quedara preciosa. Sant Jordi sa podria dir que es tranquil i punt.

 • Roberto 18.05.2012 a las 9:21 am

  Buena feria llena de cositas por ver y de sitios donde degustar buenos platos .!!! este año tambien os esperamos en el STAND DE SENSEBEAT CULTURE & MUSIC ,,,, NUEVA ASOCCIACION CULTURAL EN APOYO DE LA MUSICA ELECTRONICA Y LOS ARTISTAS DE BALEARES !! OS ESPERAMOS CON REFRESCOS Y BUENA MUSICA EN LA CALLE PRINCIPAL ,,, ANTES DE LA IGLESIA !! PRESENTANDO http://www.sensebeat.net !!

 • MACU 18.05.2012 a las 12:50 pm

  Desde l’exterior de l’illa vull desitjar una feliç Fira del Caragol 2012 a tots els SANTJORDIES….

 • ANTONIA 19.05.2012 a las 10:51 am

  Sóc una santjordiera, no estic vinculada a cap partit polític a ninguna associació ni famimiliar de les persones que duen a terme totes las tasques de aquest poble, per això vull donar l’enhorabona a tots els organitzadors, participants i assistents a aquesta fira, per l’esforç i treball que cada any els aporta organitzar tot aquest Trui
  GRACIES

 • Sabela 19.05.2012 a las 7:12 pm

  St jordi és lluny d ser un poble mort! Sardinada, bingo, mercadet solidari, humor amarillo, festa i escenificació d st jordi, caragols, carpa en cap d’any… I tants més!!! Cada poc hi ha coses, per nins, adults i joves!!!

  I jo encantada!!!

 • JUAN 20.05.2012 a las 10:24 am

  Sant Jordi es fàntastic!

 • Pedro 20.05.2012 a las 10:26 am

  M’agrada molt aquest poble…

 • Maria 20.05.2012 a las 8:53 pm

  Un altre any enhorabona a tots els organitzadors de la fira del caragol , per el seu esperit i ganes de fer les coses bé.

 • Josep Maria Lendínez 21.05.2012 a las 7:39 am

  Gràcies pels vostres comentaris.
  El 20 de maig, Sant Jordi s’engalana per oferir als visitants una de les fires més singulars de Mallorca, la Fira del Caragol, que enguany serà la dotzena. Ja ho diuen, qui dia passa, anys empeny. És un dels dies més esperats de les santjordieres i dels santjordiers. Una festa per fer-se valer, per convidar i obrir portes als familiars, als amics, en definitiva als qui ens visiten.
  Sant Jordi, per un dia a l’any, recobra una mica aquell orgull i lideratge agrari, ramader… d’un temps. Ara diríem, quasi perdut, si no fos per alguna família que encara hi dedica temps i recursos econòmics, per a mantenir el que fou en una altre temps el Rebost de Palma. Ara, Sant Jordi només és un poble dormitori, així de dur. El teixit comercial és quasi inexistent, la restauració tampoc va sobrada, i no parlem, de l’agricultura i de la ramaderia, ja no queda cap vaqueria activa…
  La gent nouvinguda, com sempre, hi ha excepcions, no acaba d’integrar-se del tot. Sempre són les mateixes persones que reivindiquen, que defensen i que cerquen recursos per a mantenir la seva idiosincràsia com a poble.
  Sant Jordi, és com la seva gent: pacient, integradora, amable, senzilla, honesta, culturalment activa, socialment compromesa i lúdicament divertida.
  És, malgrat tot, un poble viu! És, el cor del Pla.
  Coordinador de la Fira del Caragol

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter