mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

Fira de Nadal – Palma de Mallora
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

3118564138_d1d1696b01_b

Información

Fira de Nadal – Palma de Mallora

La plaça Major, les Rambles/via Roma i la plaça d’Espanya/Porta Pintada acolliran un total de 200 casetes que ompliran d’ambient nadalenc els carrers de Palma

La tradicional Fira de Nadal, organitzada per l’Ajuntament de Palma, comença aquest divendres 30 de novembre i es mantindrà oberta fins el diumenge 6 de gener, amb un horari de dilluns a diumenge de 10 a 21 hores, per a omplir d’ambient nadalenc els carrers de Palma.

S’han instal·lat un total de 200 mòduls de casetes (cadascun de 2,5 metres de longitud frontal) repartits entre les tres ubicacions de la Fira: la plaça Major, les Rambles/via Roma i la plaça d’Espanya/plaça de la Porta Pintada.

A més, a diferents ubicacions hi haurà un total de 10 paradetes de xurreries i dolços.

Continuant amb la tradició, a la plaça Major s’instal·laran els venedors de figuretes de betlems. En aquest emblemàtic emplaçament també es podrà visitar una mostra d’artesania mallorquina i una petita mostra d’artesania i rebosteria conventual, promoguda pel Bisbat de Mallorca, amb productes procedents de quatre convents i monestirs de Palma, un de Valldemossa i un de Manacor. Tot això sense perjudici del mercat artesanal permanent de la plaça Major.

fira_nadal_palma

A les Rambles, cal destacar entre d’altres qualificats artesans, la participació,amb demostracions davant el públic, del Gremi d’Oficis Artesans i Artístics de les Illes Balears. També hi serà present la Federació de Música i Ball Mallorquí.

A via Roma hi haurà una mostra de productes alimentaris com mel, formatge, embotits, adobats, dolços, tambor d’ametlla, sucs i ganivets i eines del camp.

La plaça d’Espanya acollirà, entre d’altres, a venedors que pertanyen a l’Associació de Senegalesos YAPO i a l’Associació Unió de Marroquins. Com a novetat a la plaça Espanya, l’Associació “A més” dedicada a la tutela de menors també disposarà d’una caseta.

PROGRAMA FESTES DE NADAL PALMA


Comentarios (0 Comentarios)

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter