mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

Festes de Sant Miquel – Calonge 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

foto_ct_enl240689

Información

Festes de Sant Miquel – Calonge 2012

Del 12 de Septiembre al 4 de Octubre Festes de Sant Miquel en Calonge.

DIMECRES, 12
18.00 h al saló parroquial. Inici del taller de danses modernes amb l’Acadèmia Move and Dance. A partir dels 4 anys. Vine a aprendre de ballar, les inscripcions seran el mateix dia del començament, es pagarà directament al monitor.
Organització: Acadèmia Move and Dance Santanyí.

DISSABTE, 15
20.00 h. Al primer pis de la Llar dels Padrins. Obertura de l’exposició “ses rondaies de Mn Antoni Maria Alcover“ interpretades en pintura per Gabriel Pellicer. Aprofitant que enguany es celebra l’Any Alcover.
Al bar de la tercera edat s’hi exposarà la maqueta i els plànols del nou tanatori del cementiri de s’Alqueria i Calonge, que es podrà visitar durant totes les festes.
20.30 h Cercavila amb els XEREMIERS DES POBLE, la COLLA DE GEGANTS DE SANTANYÍ en Bernat Cinclaus i na Maria Ramis, els CAPARROTS DE SANTANYÍ i els ARCÀNGELS AMB EL DIMONI de Calonge. Posada de la bandera al campanar, símbol festiu i d’inici de les festes de tardor de Calonge.
21.00 h a la plaça de Sant Miquel. Vetllada Folklòrica amb mostra de balls a càrrec de: ESCOLA DE BALL DE CALONGE
Agrupació Folklòrica ES MAJORAL amb ES REVETLERS ASOCIACIÓN FOLKLÓRICA Y CULTURAL EXTREMEÑA DE FELANITX
Després, ballada popular amb: S’ESTOL PORRERENC

DIUMENGE, 16
09.30 h a la plaça de Sant Miquel. Concentració i berenar per la XV anada amb carro, muntura, bicicleta o a peu, a Mondragó. Podeu apuntar-vos fins dia 13 de setembre, a les botigues del poble o als telèfons 656.401.883
(Toni Matas) o 655.643.860 (Toni Adrover Baltasar).
Organització: Amics del Cavall de Calonge.
20.00 h a l’església de Sant Miquel. Missa per a tots els difunts de Sant Miquel a Sant Miquel.
20.30 h a l’església vella. Presentació del nº 150 de la revista Dies i Coses.
Recital de música a càrrec de Joana Gomila, amb interpretacions del cançoner popular. Tot seguit, s’oferirà un petit refrigeri als assistents. Organització: Associació Cultural Es Majoral.

festes_sant_miquel_calonge

DIVENDRES, 21
17.00 h a la zona esportiva. Semifinals del torneig de tennis Calonge-2012. Organització: Ian Christie i Sergi
(monitors de tennis).
19.00 h al saló parroquial. Exposició de plantes diverses, a càrrec de: Jaume Julià Adrover de Can Frare, plantes variades i bonsais
22.00 h a la plaça de Sant Miquel berbena, amb:
FAVA PARADA
ANEGATS
Dj’s LOCALS

DISSABTE, 22
07.30 h. Concurs de Pesca: concentració de pescadores i pescadors al bar Deportiu. Es podrà pescar fins a les 11.30 h. Enguany cadascú s’haurà de proveir de l’esca que necessiti. En haver lliurat el peix al lloc de costum (port de Cala Llonga), almanco un representant de cada barca ha d’anar a Can Ganxo, davall sa figuera, i col·laborar a fer-lo net per al dinar de diumenge. Recorda!!: S’han de respectar les normes de pesca establertes per la Direcció General de Medi Rural i Marí del Govern de les Illes Balears quant a talles mínimes del peix que es pot pescar, així com dels ormejos de pesca que es poden emprar.
Us podeu apuntar fins dia 20 al bar Deportiu.
12.00 h a la zona esportiva. Finals del torneig de tennis Calonge-2012. S’entregaran els trofeus al col·loqui esportiu d’avui vespre. Organització: Ian Christie i Sergi (monitors de tennis).
17.30 h a la plaça de Sant Miquel. Horabaixa infantil amb l’actuació de: CUCORBA.
18.00 h a la Farmàcia Sebastià C/ Antoni Vadell, 22. Inauguració i portes obertes per a tots aquells que la volgueu veure i conèixer.
19.00 h Taller de camisetes olímpiques. Porta la teva camiseta blanca i la convertiràs en una camiseta olímpica, que després te signaran els protagonistes del Col·loqui Olímpic als que acompanyareu fins a l’escenari.
Col·laboració: AMIPA del CEIP Calonge.
20.30 h III edició del Col·loqui Olímpic.
Homenatge als esportistes balears que han participat als Jocs Olímpics de Londres.
Hi participaran:
Brigitte Yagüe (medalla d’argent, taekwondo), Margalida Crespí (medalla de bronze, natació sincronitzada),
Sete Benavides (diploma olímpic, piragüisme), Albert Torres (diploma olímpic, ciclisme pista) i Melani Costa (nou record d’Espanya, natació). Per tercer cop, ens acompanyarà el periodista Fernando Fernández del diari Última Hora que és l’únic periodista mallorquí acreditat als darrers tres Jocs Olímpics.
L’acte començarà amb un passadís format per diversos esportistes (si vos voleu adherir a l’homenatge a les 20.00 h heu d’esser a la plaça amb una camiseta del vostre club esportiu). A continuació exhibició del Okinawa Goju Ryu Santanyí (Karate) i del Club Agelai de Cala d’Or (Wing Tsun). Es sortejarà una videoconsola “Nintendo” entre tots els nins i
nines que hi participaran vestits amb la camiseta olímpica o del seu club esportiu. Col·laboració: Santanyí Ràdio (10 anys sempre amb l’esport).

Brigitte Yagüe
Melani Costa
Albert Torres
Marga Crespí
Sete Benavides

Després, en haver acabat, a la plaça de Sant Miquel.
Demostració de ball modern: hip-hop, funky jazz, ragga, etc. A càrrec de l’ACADÈMIA MOVE AND DANCE, que ens mostraran
les habilitats apreses al taller de dansa que s’ha duit a terme del 12 al 15 de setembre.
Direcció: Jess Deharre.


DIUMENGE, 23
10.00 h a la plaça de Sant Miquel. II Cursa de bicicletes de muntanya Calonge 2012, concentració esportiva per la cursa de bicicletes mountain bike, puntuable per a la Copa Federació BTT.
Organització: Bikers Calongins
10.00 h a la plaça de Sant Miquel. Sa Fira de Calonge, on trobareu: 4a Mostra “Tot calongí”, demostració de les activitats de les associacions del poble, 6a Fira de producció ecològica, exposició de motorets clàssics i antics fins a 49cc.
10.30 h a la plaça de Sant Miquel. Mostra de poda en alçada de palmeres a càrrec de NARAMELLA-BIOPALM.
13.30 h al pati del col·legi públic de Calonge, dinar de pescadores i pescadors que hagin participat en el concurs de pesca. L’entrada serà pel pati de l’escola al carrer de sa Romeguera.
CALONGE: GRAN I XALESTA
17.00 h a la plaça de Sant Miquel. Festa per a tots els pensionistes i gent gran de Calonge. Gelat i coca per a tots els pensionistes i majors de 65 anys de Calonge. Amb l’actuació del “Cor Tercera Edat de Porreres” dirigit per Pau López.

DIJOUS, 27
20.30 h Al primer pis de la Llar dels Padrins: Amb motiu de celebrar-se l’Any Alcover, Conferència “Antoni M. Alcover i les rondalles, 150 anys” a càrrec de Magdalena Gelabert, de la Institució Pública Antoni M. Alcover.
Organització: Associació Cultural Es Majoral.

DIVENDRES, 28
18.00 h fins a les 19.00 h al bar de la 3ª edat. Concurs de Coques i Pastissos: hi podrà participar tothom.
Només cal fer una coca o pastís (dolç, salat o de tots els gusts). Hi haurà premis per les coques i pastissos fets per nines i nins fins a 12 anys.
20.30 h a la plaça de Sant Miquel. Sopar a la fresca de PAMBOLI.
Per poder sopar heu d’adquirir tiquets, el preu és de 6 €. Se vendran fins dia 25 de setembre, a les botigues del poble: Forn i Pastisseria Germans Adrover (es forn), Botiga i Magatzem Adrover (can Polla), Supermercat Binimelis (can Pep Ferrer).
Hi haurà una rifa de diferents objectes donats pels establiments comercials col·laboradors amb les nostres festes.
Seguidament, concert de la BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SANTANYÍ.

DISSABTE, 29, DIA DE SANT MIQUEL
10.45 h. Cercavila, amb els XEREMIERS DES POBLE.
11.00 h a l’església de Sant Miquel. Ofici solemne. Predicarà Mn. Marià Gastalver Martín Rector de la Vall de Sóller, Fornalutx i Deià, psicòleg, professor del seminari i Director del Telèfon de l’esperança. Càntics a càrrec
del Cor Parroquial de Calonge. El vespre no hi haurà missa. Seguidament a la placeta de l’església, ball dels Arcàngels i el Dimoni de Calonge, acompanyats pels Xeremiers des Poble.
Després a la plaça de Sant Miquel. Refresc per a tothom per celebrar el nostre Sant Patró.
17.00 h a la zona esportiva. IXMemorial Tomeu Adrover Polla, tradicional partit de futbol de FADRINS CONTRA CASATS. Per a tots els jugadors hi haurà camisetes de colors per diferenciar els dos equips, també per als voluntaris (2) que s’animin a fer d’àrbitre.
21.30 h a la plaça de Sant Miquel. Nit de Ball social: 1ª TROBADA DE BALL EN LÍNIA, ens retrobarem amb balladores i balladors de diferents associacions de la nostra contrada per compartir una vetllada de balls en línia i de saló: bachata, jive, cha-cha, country, merengue, mambo, tango, blues, rumba-bolero, samba, salsa, fox, pasdoble, cúmbia, etc.
Música actual i música en directe amb STIL DUO.
I si hi ha més ballera tendrem Dj’s locals.
Organització: Calonge Viva.

DIUMENGE, 30
09.30 h a la plaça de Sant Miquel. Concentració de moters i moteres per a la 4a Volta motera amics de Calonge.
Organització: moters calongins.
20.30 h a la plaça de Sant Miquel. Teatre infantil-juvenil:
El grup de nins i joves que han participat en el taller de teatre d’estiu de Calonge Viva, ens presentaran un seguit de coverbos que ens faran passar una estona ben divertida. Direcció a càrrec de Maria Francisca Adrover Bonet.
Organització: Calonge Viva.
Per acabar, traca final.

DIJOUS, 4 D’OCTUBRE
19.00 h a l’església de Sant Miquel. Missa en honor a Sant Francesc. En haver acabat, les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia de Calonge ens convidaran a un petit refrigeri al convent, per celebrar el seu Sant Patró.

Comentarios (0 Comentarios)

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter