mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

Diada de Sant Jordi a La Real
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

POSTER-ST-JORDI

Información

Diada de Sant Jordi a La Real

20/04/2013

Monasterio de Sant Bernat, Secar de la Real.

La asociación cultural Realment Cremats organiza el próximo sábado 20 de abril en el Monasterio de San Bernardo una jornada llena de atractivas actividades para grandes y pequeños desde las 11.00 h. de la mañana y hasta el atardecer.

En esta tercera edición de la diada, la asociación mantiene un programa repleto de actividades entre las que cabe destacar el mercado artesano y de libros usados, un encuentro de batucadas con doce grupos invitados, los conciertos de Agustí Baró y los Hermanos Martorell o el encuentro de dragones de fuego más numeroso de las baleares.

Repiten también edición las visitas guiadas al monasterio o los exitosos talleres de arcilla y marionetas para los más jóvenes.

Como ya es tradición, el punto y final de la jornada lo pondrán dos conciertos en el claustro del monasterio: el de Agustín Barón y el de los músicos locales, Germans Martorell.

Más información: www.facebook.com/events/429907123762271


L’associació cultural Realment Cremats organitza el proper dissabte 20 d’abril al Monestir de Sant Bernat una diada plena d’atractives activitats per a grans i petits des de les 11.00 h. del matí i fins el capvespre. D’entre tot el programa, destaquen la fira del llibre usat, la batucada per la llengua -amb dotze grups convidats-, el teatre de titelles o els concerts d’Agustí Baró i dels Germans Martorell.

Tot i no gaudir de cap ajut institucional, l’associació Realment Cremats es resisteix a fer cap passa enrere i manté un programa ple d’activitats en aquesta tercera edició de la Diada. A banda del popular mercadet de llibres de segona mà o les parades de coques artesanes, repeteixen edició les visites guiades al monestir o els exitosos tallers de fang, punts de llibre, papirofèxia i pintura per als més joves.
Com ja és tradició, el punt i final de la jornada el posaran dos concerts. El d’Agustí Baró i els dels realins, Germans Martorell.

Per la seva part, l’organització, espera comptar amb una nombrosa participació ciutadana i poder fer que la Diada de Sant Jordi a La Real es consagri com una de les millors alternatives per celebrar en família aquesta festivitat als voltants de Palma.

Associació Cultural Realment Cremats – más Información

L’Associació Cultural Realment Cremats la conforma un grup de gent de la barriada de La Real, a Palma. Ens vàrem aplegar per tal de dur a la Real i a tots els indrets del nostre país la bauxa pròpia de la cultura del foc, tan arrelada en les tradicions mallorquines. L’associació està formada per una colla de dimonis i una batucada i organitzam correfocs i altres espectacles a partir de preus ben enconòmics. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de: realment.cremats@gmail.com o 649959134

Comentarios (0 Comentarios)

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter