mallorcaquality.com

Contacto  |Usuario

Agenda

DARRERS DIES 2013 – Artà
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

6908448837_ca13813c8b_b

Información

DARRERS DIES 2013 – Artà

Dijous Llarder, 7 de febrer

A les 12.30 h, mostra de disfresses del CEIP de Na Caragol. Sortida del c. Pere Amorós, de Gabriel Casselles, c. de Sant Margalida, c. de Montserrat Blanes, c. de Ramon Llull i, finalment de Pere Amorós,

A les 15 h, rueta infantil. Concentració a la plaça de l’Ajuntament i, llavors, es farà el recorregut següent: c. d’Antoni Blanes, c. de Ciutat, pl. del Conqueridor i, finalment, c. de Ciutat.

A partir de les 17 hores, guerra de farina, a la plaça del Conqueridor.

A les 21 h, concentració a la plaça de l’Ajuntament i, a continuació, Rua popular, amenitzada per la Banda de Música d’Artà i amb l’itinerari següent: c. de la Rosa, c. de Josep Sanxo de la Jordana, c. del Pou Nou, c. de Rafel Blanes, c. d’Antoni Blanes, Gran Via, c. de les Parres i, per acabar, una volta a la plaça del Conqueridor.

Divendres 8 de febrer

A les 10.30 h, rueta infantil a la Colònia de Sant Pere, des del CP Rosa dels Vents fins a la plaça de Sant Pere, on es durà a terme la festa de disfresses. L’itinerari serà el següent: c. del Vent del Nord, av. de Monferrutx, costa del Molí d’en Regalat, Moll, passeig Marítim, c. de Sant Lluc i, finalment, pl. de Sant Pere.

darrers_dies_arta

Dissabte 9 de febrer

A les 19.30 h, concentració a la plaça de l’Ajuntament i, a continuació, la Gran Rua dels Darrers Dies, que seguirà l’itinerari següent: c. de la Rosa, c. de Josep Sanxo de la Jordana, c. del Pou Nou, c. de Rafel Blanes, c. d’Antoni Blanes, c. de Ciutat, Gran Via, c. de les Parres, c. del Figueral, c. d’Antoni Blanes i, finalment, pl. del Conqueridor.

En haver arribat, hi haurà refresc i ball de fi de festa
A les 24 h, gran festa de disfresses, amb l’actuació de VAL NOU. A la plaça del Mercat. Us hi esperam! Ho organitza: Associació s’Aplec.


Comentarios (0 Comentarios)

Escribe tu comentario


Suscribete al newsletter